Can't seem to get combiner=and to work properly

Can't seem to get combiner=and to work properly

ebustadebustad Posts: 3Questions: 1Answers: 0

Link to test case:

http://live.datatables.net/vofomuga/1/edit?html,js,output

Debugger code (debug.datatables.net):

https://debug.datatables.net/iriduk

Error messages shown:

None

Description of problem:

In the given example, notice how the searchPanes option combiner: "and" is set for the first column. But when that searchPane is used -- when any option is selected -- nothing in the data table changes. Setting combiner to anything other than "and" seems to revert to the or logic, which seems to work as expected, but setting it to "and" just breaks that search pane entirely.

I'm doing something a bit funky with the orthogonal option, so maybe it's related to that?

This question has an accepted answers - jump to answer

Answers

  • ebustadebustad Posts: 3Questions: 1Answers: 0

    P.S. Please let me know if I've filed this post wrong!
    P.P.S. Also wanted to say that I just stumbled upon DataTables this week, and I'm really impressed so far :)

  • colincolin Posts: 14,303Questions: 1Answers: 2,431

    Yep, something looks odd there. I've raised it internally (DD-2453 for my reference) and we'll report back here when there's an update.

    Cheers,

    Colin

  • ebustadebustad Posts: 3Questions: 1Answers: 0

    Thanks!

  • sandysandy Posts: 913Questions: 0Answers: 236
    Answer ✓

    Hi @ebustad ,

    Thanks for pointing this out. That should be the issue fixed now as you can see at this example. This will be available in the next SearchPanes release which we hope will be in the next few weeks. Until then you can access the fix from the nightly builds.

    Thanks,
    Sandy

Sign In or Register to comment.