TableTools buttons graphics issue

TableTools buttons graphics issue

ninchanincha Posts: 4Questions: 0Answers: 0
edited April 2011 in TableTools
Hi all,

I am experiencing some interesting graphics issue with the tabletools button.
I have duplicated the issue on two different machines.
Wondering if anyone else has had this issue and if you were able to solve it.
At this point I'm assuming its a Flash/Graphics issue.

Here is a picture: http://i.imgur.com/sHl9o.png

Thanks,
Steve

Replies

  • ninchanincha Posts: 4Questions: 0Answers: 0
    Just to add. It doesn't happen every time the page loads, only sometimes.
    Also, if you scroll the page up and down a few times it will clear up.
    Might be a generic Flash issue but I don't experience this on any other pages with Flash.
  • allanallan Posts: 62,377Questions: 1Answers: 10,234 Site admin
    Wow - never seen anything like that before. I can only presume it's a Flash issue as well. Are you using the latest flash player and the latest version of your browser? I'm not sure I'm going to be able to help much with this one - sorry...

    Allan
  • ninchanincha Posts: 4Questions: 0Answers: 0
    Yes, all software is updated.

    I've only seen it on Linux machines. Haven't been able to duplicate in on Windows. Also, the table html code is being loading in asynchronously. So my theory is just Linux+Flash being AJAXed in is causing this... in which case this issue does not belong on this board.

    I will update if I find a solution!
This discussion has been closed.