Help Warning: Invalid JSON response

Help Warning: Invalid JSON response

yurispyyurispy Posts: 12Questions: 2Answers: 0

Good morning,
I just transferred all my site to a secondary server.
All seem to work except some page that uses datable.
I have this error "DataTables warning: table id=phyto_test - Invalid JSON response. For more information about this error, please see http://datatables.net/tn/1"

Except when I go to see ajax's answer. It's empty. No mistakes and especially no answers. NOTHING. Status 200 Type xhr and response empty.
I transferred all the db and file, I have the same access to sql.
I use datable elsewhere on the site and it works
This party has some differences that I use datable Editor.

Replies

  • kthorngrenkthorngren Posts: 2,970Questions: 19Answers: 669

    The response is coming from the server. I would suggest reviewing logs and debug info on the server to see why its returning an empty data set.

    Kevin

  • yurispyyurispy Posts: 12Questions: 2Answers: 0

    I thought about it but the 2 apaches log files are empty at the time I do the tests.

  • allanallan Posts: 47,070Questions: 1Answers: 6,629 Site admin

    Can you use the debugger to give me a trace please - click the Upload button and then let me know what the debug code is.

    Allan

  • yurispyyurispy Posts: 12Questions: 2Answers: 0

    Thanks Allan I'll try that.
    Could it be that it comes from mariadb's transition to mysql or a utf8 problem wrongly set?

  • yurispyyurispy Posts: 12Questions: 2Answers: 0

    Well I found it, it came from the config.php file
    ""dsn" =>"" // PHP DSN extra information. Set as charset=utf8 if you are using MySQL"

    I didn't think looked since the sql connection settings I put the same on both servers except that one runs under mariadb and the other mysql.

    I also forced php.ini my.ini everywhere in utf8 because I have character problems now with lines that display but empty.

    Thank you.

    Translated with www.DeepL.com/Translator

  • allanallan Posts: 47,070Questions: 1Answers: 6,629 Site admin

    Good to hear you've got it working now :).

    Allan

Sign In or Register to comment.